Популярни личности водят безплатни онлайн работилници за деца/ burgascity.com

Популярни личности водят безплатни онлайн работилници за деца/ burgascity.com

NSDK pic 1Започна регистрацията за участие в третото издание на „Национална седмица на детската книга“ – кампанията, посветена на децата, които обичат да четат и мечтаят да пишат.

Безплатните работилници ще се предават на живо онлайн от 1 до 7 юни в платформата URBO, а участие ще вземат едни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и най-популярните лица от ефира. За малките творци са подготвени редица нови приключения и предизвикателства, в които на помощ идват техните ментори: Александър Секулов, Катя Антонова, Антон Хекимян, Мая Бежанска, Николаос Цитиридис, Чавдар Николов, Александър Кръстев и Мила Ташева, Вал Стоева, Жени Лечева, Поли Генова и много други.

В продължение на една седмица таланти в две възрастови групи – от 7 до 10 и от 11 до 14 години – ще имат възможността да участват безплатно през екраните си в 14 творчески работилници, в които ще развиват уменията си на писатели и художници и ще се учат от менторите си по забавен и увлекателен начин.

Как да създадем приключенска история? Как да представим любимите си книги? Как да разпознаваме фалшивите новини? Как да направим карикатура? Това са само част от темите, които очакват малчуганите от 1 до 7 юни.

Работилниците ще се предават на живо онлайн, а родителите трябва предварително да регистрират децата си напълно безплатно в платформата URBO: https://bit.ly/3dQnyBI

Повече на: https://bit.ly/3fso0qI

Свържете се с нас

Национална седмица на детската книга

Контакти

ул. „Кракра“ 20, ет. 1, ап. 6,
София,  България.
Email : books@nsdk.bg

FACEBOOK