Медиите за нас

0btvEдни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и някои от най-популярните лица от ефира на bTV се включиха в третото издание на кампанията „Национална седмицата на детската книга“. Инициативата, посветена изцяло на децата, които обичат да четат и мечтаят да пишат, се проведе изцяло онлайн от 1 до 7 юни 2020 г. и в нея участваха над 500 малки таланти от цялата страна. Кампанията се организира от сдружение с нестопанска цел „Книги за деца“ в партньорство с издателство „Просвета“ и URBO, а bTV Media Group за поредна година е основен медиен партньор на събитието.

Антон Хекимян, Станислава Цалова, Александър Секулов, Катя Антонова, Нуша Роянова, Чавдар Николов, Александър Кръстев и Мила Ташева, Вал Стоева, Жени Лечева и Иван Раденков бяха менторите, които споделиха с малчуганите своите безценни творчески съвети.

Alex Krastev Mila TashevaПървото изцяло онлайн издание на кампанията „Национална седмица на детската книга – 2020“ събра над 500 таланти в първата седмица на юни. Тазгодишните носители на титлите „Малък голям писател“ са Александрина Бачева, Алики Ковачевич, Кристина Цанева и Симона Грозева, а с титлата „Малък голям художник“ бяха отличени Симона Божкова и Еда Селим. „Аз чета“ беше медиен партньор на събитието, а Александър Кръстев и Милена Ташева бяха водещи на работилницата, посветена на промотирането на книги.

Eдни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и най-популярните лица от ефира на bTV се включиха в третото издание на кампанията „Национална седмицата на детската книга“.

000 2020Eдни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и най-популярните лица от ефира на bTV се включиха в третото издание на кампанията „Национална седмицата на детската книга“. Инициативата, посветена на децата, които обичат да четат и мечтаят да пишат, се проведе изцяло онлайн от 1 до 7 юни 2020 г. и в нея участваха над 500 малки таланти от цялата страна. Кампанията се организира от сдружение с нестопанска цел „Книги за деца“ в партньорство с издателство „Просвета“ и URBO.

Александър Секулов, Катя Антонова, Антон Хекимян, Нуша Роянова, Станислава Цалова, Чавдар Николов, Александър Кръстев и Мила Ташева, Вал Стоева, Жени Лечева и Иван Раденков бяха менторите, които споделиха с малчуганите своите безценни творчески съвети. А обичани детски книжки за цялото семейство четоха певицата Поли Генова, водещият на вечерното забавно шоу по bTV Николаос Цитиридис, актрисата Мая Бежанска и водещата на спортните новини по bTV Флорина Иванова.

poli genovaПисатели, журналисти, музиканти, художници и популярни лица от телевизионния екран се включиха в най-новото издание на Националната седмица на детската книжа.

Повече от 500 деца получиха ценни съвети и творчески препоръки в онлайн-инициативата между 1 и 7 юни 2020 г., която се организира от сдружение с нестопанска цел „Книги за деца“ в партньорство с издателство „Просвета“ и URBO. "Булевард България" е сред медийните партньори на кампанията.

Александър Секулов, Катя Антонова, Антон Хекимян, Нуша Роянова, Станислава Цалова, Чавдар Николов, Александър Кръстев и Мила Ташева, Вал Стоева, Жени Лечева и Иван Раденков бяха менторите, които дадоха своите препоръки и идеи на бъдещите писатели.

100560116 1209069282770662 706309983167315968 oEдни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и най-популярните лица от ефира на bTV се включиха в третото издание на кампанията „Национална седмицата на детската книга“.

Инициативата, посветена изцяло на децата, които обичат да четат и мечтаят да пишат, се проведе изцяло онлайн от 1 до 7 юни 2020 г. и в нея участваха над 500 малки таланти от цялата страна. Кампанията се организира от сдружение с нестопанска цел „Книги за деца“ в партньорство с издателство „Просвета“ и URBO.

Свържете се с нас

Национална седмица на детската книга

Контакти

ул. „Кракра“ 20, ет. 1, ап. 6,
София,  България.
Email : books@nsdk.bg

FACEBOOK