Безплатни онлайн работилници за деца/ duma.bg

Безплатни онлайн работилници за деца/ duma.bg

NSDK pic 1Започва третото издание на кампанията, посветена изцяло на децата, които обичат да четат и мечтаят да пишат - "Национална седмица на детската книга". Инициативата ще се проведе от 1 до 7 юни в нов актуален формат - онлайн в платформата URBO. Участие ще вземат известни имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и популярни лица от ефира на БиТиВи. Кампанията се организира от сдружението с нестопанска цел "Книги за деца", в партньорство с изд. "Просвета" и URBO.

В продължение на една седмица таланти в две възрастови групи - от 7 до 10 и от 11 до 14 г., ще имат възможност да участват безплатно през екраните си в 14 творчески работилници. В тях ще развиват уменията си и ще се учат по забавен и увлекателен начин от менторите Александър Секулов, Катя Антонова, Антон Хекимян, Нуша Роянова, Станислава Цалова, Чавдар Николов, Александър Кръстев и Мила Ташева, Вал Стоева, Жени Лечева и Иван Раденков. Накрая малчуганите, представили се най-добре, ще спечелят титлите най-добър "Малък голям писател" и "Малък голям художник".

Обичани детски книжки за деца от 0 до 99 г. и за цялото семейство ще четат певицата Поли Генова, водещият на вечерното забавно шоу Николаос Цитиридис, актрисата Мая Бежанска и водещата на спортните новини Флорина Иванова.

Работилниците ще се предават на живо в уеб портала и мобилната апликация на URBО, където родителите трябва предварително да регистрират децата си безплатно.

Още информация за кампанията и за записването има в сайта на кампанията www.nsdk.bg и в платформата URBO https://bit.ly/3dQnyBI

Повече на: https://duma.bg/bezplatni-onlayn-rabotilnitsi-za-detsa-n215871 

Свържете се с нас

Национална седмица на детската книга

Контакти

ул. „Кракра“ 20, ет. 1, ап. 6,
София,  България.
Email : books@nsdk.bg

FACEBOOK