Национална седмица на детската книга/ btv.bg

Национална седмица на детската книга/ btv.bg

2btvКрасотата и богатството на четенето и писането разкриха деца в кампанията „Национална седмица на детската книга”. Тази година в нея взеха участие лицата на bTV – Светослав Иванов, Десислава Стоянова, Станислава Цалова, Николета Маданска и още много известни музиканти и артисти.

За втора поредна година bTV е основният медиен партньор на инициативата.

„Аз вече за втора година участвам и е много забавно. Хубавото е, че в тази кампания децата и пишат. Аз съм човек, който пише много текстове”, сподели Влади Ампов – Графа.


„Книги, деца, творчество. Всъщност цял живот аз с това съм се занимавала под една или друга форма. А и досегът с деца наистина ми доставя удоволствие. Не само моите. В писането на история всъщност можеш да покажеш колко книги си прочел”, каза водещата на „Тази събота и неделя” Жени Марчева.

Докато Жени предизвика децата да напишат история с 10-те им любими думи, Графа прочете на децата откъс от една от най-нашумелите детски книги в момента: "Бабата бандит", това е голям хит сред малките, дори моят син я прочете. И други книги от поредицата чете в момента. Моите деца са много запалени по книгите и това е нещо, с което ние със съпругата ми се гордеем, че успяхме да предизвикаме интереса им още от малки”, сподели още Графа.

Повече на: https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/nacionalna-sedmica-na-detskata-kniga.html 

Свържете се с нас

Национална седмица на детската книга

Контакти

ул. „Кракра“ 20, ет. 1, ап. 6,
София,  България.
Email : books@nsdk.bg

FACEBOOK